خانه » دسته‌بندی نشده » غذاهای خون ساز

غذاهای خون ساز

❤️(غذاهای خون ساز)❤️

?: انار خون ساز است. آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید
? : ربع انار را در پخت غذا استفاده کنید
? : یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطعی نمایید مصرف شود
? : ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا خون ساز است مثل برنج عدس
?: طرز استفاده حبوبات: چند روز در آب قرار دهید و مرتب آب آن را عوض کنید سپس آن را پخته له نموده صاف نمایید تفاله آن را دور ریخته فقط صاف شده آن مصرف شود. جوانه زده حبوبات بهتر است.

?: اسفناج ، جعفری ، گشنیز خون ساز هستند زیاد در انواع کوکو ها استفاده شود.
? : جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود
? : خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود
? : خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود
?: عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود
? : یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود
? : شربت عسل زیاد مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در لیوان آب ، هم زده مصرف شود.
? : هویج ، سیب زمینی،خون ساز هستند زیاد در انواع کوکوها مصرف شود مربای هویج مصرف شود
?: آب کلم ، شلغم خون ساز است ، انواع کوکوها مصرف شود
? : انجیر خشک و کشمش که منابع خونی از آهن هستند.
?: غذاهای خون ساز
?: آلبالو خون ساز است آن را پخته چرخ نموده صاف شده آن را کم در انواع کوکو استفاده کنید
? : گیلاس خون ساز هستند آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن را در آب بصورت شرب مصرف شود.
?: گلابی ،انگور و موز آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن مصرف شود.
? : گردو و ،فندق و پسته بی نمک خون ساز هستند فقط پودر آن استفاده شود.
? : غذا درظروف آلمونیومی (روی) = کم خونی = اضطراب می آورد بیشتر در ظروف چینی مصرف شود.
? : شیر خون ساز است باعسل یاخرما بصورت شربت مصرف شود شیر کم چرب با آب در شیر برنج استفاده شود
? : انجیر و زیتون (والتین والزیتون) درنتیجه خون سازاست انجیر و روغن زیتون زیاد مصرف شود.
? : باقلا و نخود خون ساز است چرخ نموده صاف نمایید تفاله را دور ریخته صاف شده را در انواع کوکوها مصرف شود.
?: لیموترش تازه تصفیه کننده خون است هر روز روی غذا و آب خوردن دو سه قطره نه بیشتر مصرف شود.
?: هویج ، خون ساز است مربای هویج بعنوان صبحانه مصرف شود هویج پخته در کوکوها مصرف شود
?: روی تمامی غذاها و لیوان آب خوردن حتما دو سه قطره آب لیمو بریزید.
?: حتما از همه غذاها بطور مرتب استفاده شود هر غذا را فقط در هفته یک یا دو بار استفاده نمایید از مصرف صبحانه و نهار و شام تکراری بشدت خودداری نمایید.

کانال طب الائمه (ع) احادیث طبی ومطالب مورد تایید طب سنتی اسلامی
@tebeaemea

درباره‌ی مدیر سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.