آخرین مطالب

خرما ربی

شرکت تولیدی شایان دی کویر یکی از بزرگترین قطب های صادرات خرمای ربی ایرانی به کشورهای منطقه و اروپایی می باشد. خرما ربی (Rabbi Date) از جمله خرماهای نیمه‌خشک به شمار می آید که آن را می توان در دمای اتاق نگهداشت. این خرما رنگی تیره، نزدیک به مشکی، و براق دارد. خرمای ربی اندازه‌های مختلفی دارد. نوع مرغوب آن حدود ۴- ۵ سانتی‌متر طول دارد و به راحتی می‌توان هسته‌اش را در آورد. این خرما جهت کمک به حفظ سلامت دستگاه عصبی و پیشگیری و درمان کم خونی و چربی خون بالا می باشد.
خرمای ربی یا رابی یکی از انواع مختلف خرمای ایران است و یکی از بهترین خرماهای تو لیدی در کشوراست که از خرماهای ناحیه های گرم و خشک ایران می باشد. درخت نخل ربی به آب ‌وهوای گرم و خشک نیاز دارد‌؛ کشت و رشد خرما ربی در منطقه سیستان و بلوچستان به دلیل قابلیت زیاد در برابر تحمل کم‌آبی بسیار پررونق است و این خرما جزو ارقام بومی خرمای استان سیستان و بلوچستان به شمار می رود. خرمای ربی از جمله انواع خرمای نیمه خشک است و اصلی ترین و مهم ترین خرما در منطقه سیستان و بلوچستان خرما ربی ا ست که از نظر اقتصادی و تولیدی اهمیت زیادی در این منطقه دارد.
خرما ربی از خرماهای گوشتی و نسبتا بزرگ محسوب می شود ظاهری چروکیده و اندازه‌های مختلفی دار د و نوع خوب آن دارای ظاهری بلند و کشیده و طولی حدود ۴ تا ۵ سانتیمتر است. رنگ این خرما به طور معمول به رنگ قهوه اى تیره متمایل به رنگ سیاه است.
خرما ربی در مقایسه با خرما مضافت ی، پوست نازک تر و رنگی روشن تر از خرمای مضافتی دارد؛ همچنین رنگ خارک آن قرمز و رطب آن کمی سبز رنگ است. این خرما پوست براق وشفاف و نازک و هسته کوچکی دارد. بافت شکلاتی و نرم خرمای ربی هر بیننده‌ای را به خوردن آن وادار می‌کند. خرما ربی دو نوع دارد و نوع دوم کوچکتر و سختتر با رنگ قرمزت یره و شیرین و خوش‌طعم است.
البته علت مشهور شدن این خرما به نام خرما پاکستانی، در بین سایر کشورها، این است که خرمای ربی، با نام خرمای پاکستانی، در بازارهای جهانی از طرف پاکستانی ها عرضه میشود. همین امر موجب شده است که به این برند شهرت پیدا کند